Botox for 34 mill???

Dette vil sikkert provosere noen, men 34 mill?
Nordmenn har brukt 34 mill på å fikse litt på rynkene, se litt yngre ut...

Hvis du må bruke botox for å føle deg bedre og finere, nei da har du ikke opplevd mye motgang her i livet. Da snakker jeg ikke om botox i form av medisinsk behandling. Folk må for all del bruke botox på kosmetisk behandling hvis de ønsker det, de betaler tross alt av egen lomme, men hva er poenget?

Jeg barer lurer...?

Selv bruker jeg botox for å helbredes litt på innsiden mens andre bruker botox for å "helbredes" på utsiden.

Link til NRK Nyheter: https://www.nrk.no/sorlandet/botox-salget-mer-enn-doblet-pa-to-ar-1.13287164

 

Følg gjerne bloggen min også på Facebook: Redder fra Innsiden

#botox #velvære #hverdag #hverdagsliv #blogg #helse #redder

4 kommentarer

bareeimamma

23.12.2016 kl.01:05

Hei :-)

Skjønner ikke selv meningen med å bruke så mye penger på botox, men som du så tenker jeg at det må være lov - det er jo av egen lomme. Så lenge det ikke går utover de som bruker det medisinsk så er det vel greit :-)

Er nok mange ulike årsaker til at folk bruker det, noen sliter psykisk og noen vil bare se bedre ut - er nok like mange grunner som det er mennesker som gjør det.

Ønsker deg ei fin juletid :-)

Tom Redder

23.12.2016 kl.01:55

bareeimamma: Jeg er selvsagt enig i at det er opp til hver enkelt. Det ironiske er at botox som først var ment for kosmetisk behandling også nå blir brukt som medisinsk smertebehandling ;o)
Ønsker også deg en fin juletid :o)

Driftingfrue

23.12.2016 kl.11:11

Jeg forstår heller ikke dette med Botox.. Alle er da forskjellig, men det kan umulig være bra over en lang periode eller den gangen man blir gammel og grå?

Dette er da selvsagt til det kosmetiske, til medisinsk behandling er det da ingenting å stå på så lenge det funker! God jul :-)

Tom Redder

23.12.2016 kl.11:27

Driftingfrue: Jeg forstår det heller ikke, men man er selvsagt fritt til å gjøre som man vil. Jeg føler meg yngre i huet enn kroppen tilsier, men jeg trenger ikke fikse på det for å se 10 år yngre ut for det om. Handler vel kanskje litt om selvbilde...
Botox i seg selv har lite bivirkninger når det i hvert fall gjelder medisisnk smertebehandling, noe som er veldig bra! Hvordan det er med det kosmetiske vet jeg ikke.
Ønsker deg og dine en god jul ;o)

Skriv en ny kommentar

Tom Redder

Tom Redder

41, Eigersund

Jeg lever med kronisk sykdom og har en sønn på 4 år som jeg har delt omsorg for. Denne bloggen skal være (om et forsøk på) en åpen og ærlig blogg om min hverdag, det å mestre og leve med kronisk sykdom på godt og vondt. Jeg har på mange måter et fantastisk liv, men selvsagt er det noen utfordringer jeg må ta hensyn til og prioritere ut i fra. Øverst på listen over prioriteringer troner sønnen min.

Kategorier

Arkiv

hits