Tom, hva har du gjort?😱 Sendte du direkte på Facebook fra sykehussengen...

Hva har jeg gjort? Sendte jeg virkelig video direkte fra sykehussengen...

Jeg var ved mine fulle 5...eller var jeg det... Det var i hvert fall et bevisst valg! ;)

Jeg begynte å sende direkte kort tid etter at jeg hadde våknet i fra narkose. Rett etter at jeg hadde våknet hadde jeg forferdelig sterke smerter. Det var helt grusomt. Jeg fikk flere doser med smertestillende og beroligende og etter hvert begynte smertene å avta. Spurte da om jeg kunne få mobilen min for å lese litt på den. Tenkte det kunne være greit å endre fokus over på noe annet. Jeg vet ikke hvor det kom i fra, men plutselig dukket en tanke opp "ah jeg kan jo prøve å sende direkte på Facebook, det har jeg aldri gjort før". Før jeg visste ordet av det, så var 45 minutter med direktesendt video i fra sykehussengen unnagjort.

Jeg angrer ikke, selv om det ble litt vel rart!😅 Under kan du se opptaket i sin helhet:

Det ble visst litt direktesendt her i fra sykestuen 😅 Hadde akkurat våknet fra narkose 😷😴 Får ikke håpe de fikk det med seg her på oppvåkningen, i så fall måtte de jo tro at nå har det klikka for han der borte i hjørnet der 😜De gliste jo så noe har de vel fanga opp 😅

Posted by Tom Redder on 12. desember 2016

 

Følg gjerne bloggen min også på Facebook: Redder fra Innsiden

#botox #velvære #hverdag #hverdagsliv #blogg #helse #redder

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tom Redder

Tom Redder

41, Eigersund

Jeg lever med kronisk sykdom og har en sønn på 4 år som jeg har delt omsorg for. Denne bloggen skal være (om et forsøk på) en åpen og ærlig blogg om min hverdag, det å mestre og leve med kronisk sykdom på godt og vondt. Jeg har på mange måter et fantastisk liv, men selvsagt er det noen utfordringer jeg må ta hensyn til og prioritere ut i fra. Øverst på listen over prioriteringer troner sønnen min.

Kategorier

Arkiv

hits