YES! Pappa skal ta Botox!

Endelig er dagen her, den store dagen jeg har ventet på! Y E S 😎

I dag er det min dag, min alene tid. Det er tid for botox og velvære. Jeg gleder meg!

Det kommer selvsagt til å gjøre litt vondt med botox-stikk, men hva gjør man ikke for en bedre selvfølelse og selvbilde? Jeg skal prøve å nyte dagen så godt jeg kan for jeg vet at etterpå vil jeg føle meg så mye bedre. 

Er det greit å pynte litt på utseende? Jeg synes det er helt greit!

Min dag blir så mye bedre etter at jeg får botox-behandling. Jeg føler meg mer vel. Jeg får en bedre selvtillit, og ikke minst blir jeg en mye bedre pappa for sønnen min. Jeg tror faktisk han kan se forskjell på før og etter. Det hadde jo vært rart hvis ikke? I så fall hadde jeg jo strengt talt ikke behøvd å ta botox. For meg handler dette like mye om sønnen min som det gjør for meg. Det gjør noe med gutten min sin velvære og da er det verd det! 😃

Det er faktisk ikke det ytre som i morgen skal få behandling med botox. Tvert i mot er det et indre det handler om, et indre organ. Et organ som det er en selvfølge for de aller fleste fungerer som den skal og ikke merker noe til den før du kjenner en trang.

I mitt tilfelle så har jeg veldig mye smerter i dette "organet". Så da får jeg Botox, ikke for å glatte ut rynker på innsiden, men for å lindre smerter i blæreveggen i en allerede ødelagt urinblære. 

Det er utrolig hvordan en behandling som først var ment som en kosmetisk behandling også kan brukes til smertebehandling av kronisk syke pasienter.

I morgen blir det botox og heldigvis narkose!

Jeg gleder meg, til det er over 😃 Wish me good luck!

 

Følg gjerne bloggen min også på Facebook: Redder fra Innsiden

#botox #velvære #hverdag #hverdagsliv #blogg #helse #redder

 

3 kommentarer

stavangerinmyheart

11.12.2016 kl.20:05

Ønsker deg lykke til i morgen :)

Tom Redder

11.12.2016 kl.20:10

stavangerinmyheart: Tusen takk! Jeg gjør dette fast hver måned, så jeg begynner å bli vant til det :o) Ha en fin søndag! ;o)

sølvi waage

11.12.2016 kl.20:11

:) Ønsker deg og en flott søndagskveld:)

Skriv en ny kommentar

Tom Redder

Tom Redder

41, Eigersund

Jeg lever med kronisk sykdom og har en sønn på 4 år som jeg har delt omsorg for. Denne bloggen skal være (om et forsøk på) en åpen og ærlig blogg om min hverdag, det å mestre og leve med kronisk sykdom på godt og vondt. Jeg har på mange måter et fantastisk liv, men selvsagt er det noen utfordringer jeg må ta hensyn til og prioritere ut i fra. Øverst på listen over prioriteringer troner sønnen min.

Kategorier

Arkiv

hits